CÉGISMERTETŐ

Intézményi adatok

Az intézmény neve: EUROKT-AKADÉMIA Szakképző és Szakmai Szolgáltató Kft.
Az intézmény székhelye: 2500 Esztergom, Bottyán János utca 11
Az intézmény adószáma: 11276784-2-11
Az intézmény cégjegyzék száma: 11-09-005810
Az intézmény felnőttképzési nyilvántartási száma: E/2020/000048      Az intézmény felnőttképzési engedélyszáma: B/2020/000284

Az intézmény központi telefonszáma: +36-33-414866
Az intézmény központi e-mail címe: eurokt@eurokt-akademia.hu
Az intézmény honlapja: http://www.eurokt-akademia.hu
Képviseletre jogosult neve: Holl Józsefné
Minőségirányítási vezető neve: Dombóvári József
Szakmai vezető neve: Holl Józsefné

Beköszöntő

A tudás az élet gyümölcsfája!

Ezúton szeretnénk üdvözölni az EUROKT-AKADEMIA megújult honlapján minden kedves érdeklődőt (fiatalt, felnőttet), akik a tudás birtokosává szeretnének válni.

A megújult honlapon megtalálhatnak minden olyan információt, (képzéseket, tanfolyamokat, elérhetőségeket), amelyek az intézmény csoportunkkal kapcsolatosak.

Az intézmény csoportunk maximális mértékben elkötelezett híve az oktatásnak. Fiataltól – nem fiatalig, hol kisebb, hol pedig nagyobb mértékben mindenki részese volt és lesz.

„Élethosszig tartó tanulás”-nak!

Közismert a mai világban, hogy tudás és szakképzettség nélkül minimálisak az esélyek a munkaerőpiacon történő elhelyezkedéshez! Ezért ne halogassa döntését, válassza a tanulás lehetőségét!

Érvek a tanfolyamokkal kapcsolatban

A mai modern gépek, berendezések és gyártó szerszámok kezelése, optimális kihasználása alapvetően kihat a termelő üzemek gazdaságosságára. Hiába van a legjobb technológia, ha a beállított paraméterek nincsenek optimalizálva, csökken a termelékenység, nő a selejt. 

A selejt gyártás vagy termelés kiesés a közvetlen anyagi veszteségeken kívül a szállítási kötelezettségek elmaradásával jár együtt, amely egyes esetekben a kötbér vagy a vevői bizalom vesztés miatt nagyon jelentős járulékos károkat okozhat. 

A délutáni és éjszakai műszakban dolgozók (sok esetben pár napos betanulás után) nem rendelkezve kellő szakismeretekkel, tapasztalatokkal egy váratlan hiba vagy zavar esetén jóindulatúan beavatkozva -a technológiai folyamatok felületes ismeretei miatt- a gépkezelők akaratlanul is a gép vagy szerszám meghibásodását okozhatják. Ha egy géphibát elkerülnek, vagy a selejt százalék csökken a tanfolyamnak köszönhetően (tapasztalat szerint javul a munkafegyelem is), már megérte a tanfolyam. 

A tanfolyamok további előnye, hogy a dolgozók is érzik, hogy fontosak a cég számára. Mivel a tanfolyamok komoly vizsgával zárulnak, akár a premizálás vagy egyéb elismerések is ösztönzően hathatnak.

Felnőttképzési szolgáltatások

Előzetes tudásszint felmérés

Az előzetes tudásszint-felmérés célja, hogy pontosan meghatározza az ügyfél korábban megszerzett ismereteit, készségeit és gyakorlati tapasztalatait. Abban az esetben, ha a képzési program lehetővé teszi a felmentést valamely modul vagy modulok esetében, akkor az előzetes tudásszint-felmérést az oktatási tanácsadók végzik és jóváhagyják a kérelmet. Egyéb esetben a képzés első napján az oktatási tanácsadó vagy az előadó minden résztvevő részére felkínálja az előzetes tudásszint felmérés lehetőségét, mely arra ad lehetőséget, hogy ez oktató döntsön arról, hogy a tematikák közül melyek azok, amelyeket részletesebben, illetve röviden átismételve, összegzően kell előadni, magyarázni, illetve a gyakorlati foglalkozásokba bevonni.

Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás

A képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás szolgáltatásunk az ügyfél számára pontosan meghatározza azokat a képzési irányokat, illetve konkrét képzési formákat vagy képzési programokat, amelyek elvégzése elősegíthetik az ügyfél karriercéljainak megvalósítását. A képzési tanácsadással célunk, hogy az érintett ügyfelek teljes körű információt nyerjenek az igénybe vehető képzési programokról, az azokon megszerezhető ismeretekről és szakképesítésekről. Vállalatok esetében részben a vezetéssel, részben pedig a munkavállalókkal folytatott interjúk segítségével teszünk javaslatot a cég dolgozóinak továbbképzésére.

A szolgáltatások költségének viselője a szolgáltatást megrendelő személy vagy cég.

Minőségpolitika

Képző intézményünk minőségirányítási rendszerrel rendelkezik, melynek célja, hogy felnőttképzési szolgáltatásaival a minőségi, professzionális felnőttképzést az emberközpontú, korrekt üzletvitellel összekapcsolva, hosszú távon is megbízható és rugalmas partnerként álljon a piac szereplőinek szolgálatába.
A képzési tevékenység az alábbiakra terjedhet ki:
Az intézmény felnőttképző tevékenysége keretében engedély birtokában állam által elismert részszakmára irányuló szakmai oktatást, szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzést szervez és valósít meg, és/vagy képzései megvalósítását állami forrásból fedezi. Az intézmény vezetősége és az intézményi minőségirányítási vezető felelősek a résztvevők és a partnerek által megfogalmazott elvárások egyértelmű meghatározásáért, és elkötelezettek azoknak a lehető legmagasabb színvonalon való teljesítéséért annak érdekében, hogy az intézmény felnőttképzésével kapcsolatos résztvevői és partner elégedettségi mutatója folyamatosan a legmagasabb eredményt érje el.

Menü