Babaúszás 12-24 hónapos korig – képzés indul Esztergomban

Tisztelt Érdeklődők!

 

Az EUROKT-AKADÉMIA Kft. a Tündérkert Közhasznú Sportegyesülettel

(Aqua Úszó Akadémiával) együttműködve meghirdeti a

Babaúszás 12-24 hónapos korig

B/2020/000284

Babaúszás 12 hónapos kortól

Az intenzív képzés  tervezett időpontja:

2022. szeptember 12. – 2022. szeptember 23.

Szívesen várunk minden jelentkezőt, akár saját gyermek vízi kompetenciáit szeretné fejleszteni, akár hasonló munkát szeretne végezni.

Amennyiben a fenti időpont nem felel meg Önnek, kérem ne szomorkodjon, a képzéseket folyamatosan tervezzük indítani, megfelelő létszámú jelentkező esetén a képzések időpontjai akár hétvégére is ütemezhetők, illetve az ország más helyszínein kihelyezett képzéseket is vállalunk.

A képzés gyakorlatorientált, a résztvevőknek a szükséges mennyiségű gyakorlati órát biztosítjuk. Képzésünk ebben a témakörben az első szakképzés Magyarországon.

A képzéssel kapcsolatos teljeskörű felvilágosítás ügyében keresse Dr. Herpák Petrát a +36-70-6328009– es telefonszámon.

  • Elméleti képzési idő: 15 óra
  • Gyakorlati képzési idő: 15 óra

A képzés díja: 220.000.- Ft+ÁFA/fő, mely tartalmazza a tanfolyam és vizsga költségét valamint a jegyzet költségeit.

Képzés helyszíne:

elmélet: EUROKT-AKADÉMIA Kft. 2500 Esztergom, Bottyán János u. 11.

gyakorlat: Aquasziget 2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5.

A képzés megkezdésének feltétele:  min. 8. ált. iskolai végzettség vagy Babaúszás 3-12 hónapos korig végzettség megléte.

A képzés során megszerezhető kompetenciák

Alapvető etikai szabályok betartatása a szakmai értékek képviseletében egészséges gyermekfejlődés szem előtt tartása, és higiénia információk gyűjtése, egyszerűbb megfigyelési technikák komplex játékos vízi foglalkozás általános ismeretek, babaúsztatási módok, helyzetek vízbiztonság kialakítása általános életmentő feladatok

A babaúszás nagyon fontos tevékenység, mert számos előnnyel jár a gyerekek számára. Először is, a babaúszás segít a gyerekek úszóképességeinek fejlesztésében. Másodszor, a babaúszás segít a gyerekeknek a testükkel való önbizalom megteremtésében. A vízben való mozgás és a vízben való talpra állás hatalmas önbizalomépítő lehet a gyerekek számára. Harmadszor, a babaúszás segít a gyerekeknek a testük kontrolljának fejlesztésében. A vízben való mozgás különösen hasznos lehet azoknak a gyerekeknek, akiknek nehézséget okoz a testükkel való koordináció.

Továbbá, a babaúszás jó lehetőség a gyerekek számára a szórakozásra és az örömök átélésére is. A vízben való játék és mozgás nagyon szórakoztató lehet a gyerekek számára, és ez segíthet abban, hogy örömmel töltsék el az úszást.

Mindezek miatt fontos, hogy a gyerekeknek legyen lehetőségük részt venni a babaúszásban, mert ez sokoldalúan fejlesztheti őket. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy a babaúszás csak akkor lehet hasznos és élvezetes a gyerekek számára, ha megfelelő körülmények között és biztonságos módon történik.

Ha az összes képzéseink között böngésznél akkor katt ide!

Előző bejegyzés
Babaúszás 3-12 hónapos korig – képzés indul Esztergomban
Következő bejegyzés
Mért érdemes akár idős korban tanfolyamba kezdeni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós e-mail címet.
You need to agree with the terms to proceed

További aktualitások
Menü